Behandelingen

Shiatsu behandelingen

shiatsu

SHIATSU

Shiatsu is een lichaamstherapie die de natuurlijke genezing en balans van het lichaam ondersteunt en versterkt door middel van drukpuntmassage. Het werkt op de hele persoon, niet enkel op het lichaam maar ook op de psychische, emotionele en spirituele aspecten van het zijn.  Linda Bossaer heeft al vele jaren ervaring als Shiatsu therapeute en combineert deze behandelingen ook met voetreflexologie. Laat je begeleiden in een diepe ontspanning terwijl jouw lichaam in evenwicht wordt gebracht. Kom langs voor een kennismaking met deze intense maar deugddoende vorm van relaxeren te Bredene.

GEBUNDELD BODYWORK

Tijdens deze energetische verbinding werken Linda en Luc samen. Afhankelijk van jouw noden en klachten wordt je behandeld met diverse vormen van lichaamswerk. De beide energievelden versterken elkaar door resonantie en verhogen de helende werking van de behandelingen.
gebundelde body-work behandelingen

OOR- en LICHAAMSKAARSEN

Een behandeling met oor- of lichaamskaarsen helpt bij genezing maar ook preventief. Door de trillingen van de kaars wordt de circulatie van het bloed en de cellen versneld. Ook deze behandelingen brengen balans, helpen blokkades op te heffen en geven een ontspannen gevoel waardoor je een diepe rust kan ervaren. De kaarsen worden gebruikt op de acupunctuur/meridiaanpunten van het lichaam die gebruikt worden bij Shiatsu.

EFT = Emotional Freedom Technique

een techniek die u helpt om vrij(er) te worden van emotionele beklemmingen

voor meer info omtrent EFT = www.emofree.com (Gary Craig)

Tijdens een sessie gaan we samen met behulp van de EFT-techniek uw specifieke problematiek verwoorden en de valkuilen 'zichtbaar' maken.

eft behandelingen

HOLISTISCHE MASSAGE

Depressie, ziekte en zowel lichamelijke als emotionele pijn, zijn naast de zorgwekkende beproeving tevens een uitnodiging tot bewustwording van ons vermogen tot lichamelijke, geestelijke én emotionele groei. Door in diepe ontspanning te gaan tijdens de massage schep je een innerlijke ruimte waarbij het evenwicht tussen jouw lichaam en geest zich kan herstellen. Tijdens de energetische verbinding tussen degene die masseert en degene die gemasseerd wordt geeft het controlerende denken zich langzaam over aan de helende aanraking. Door de aandacht gericht te houden op de plaats van aanraking en hierin bewust te ademen bevorder je het herstel van eventueel ‘gekwetste’ plaatsen. Verschillende technieken worden gecombineerd naargelang de toestand van de klant.