Voedingsadvies

vegan banana cake

Gezonde voeding is een kunst.

Gezonde voeding draagt bij tot een gezonde levensstijl naast beweging, bewustwording en vergeving.

We hebben allemaal bepaalde gewoontes die ons op het eerste moment niet ten goede komen. Die ongezonde patronen kunnen heel wat hinder veroorzaken in ons leven maar met geduld en de juiste begeleiding worden die hindernissen juist de stapstenen die je helpen om op een vrije manier door het leven te gaan. 

 

Behandelingen en voedingsadvies: een perfecte combinatie.

Tijdens een behandeling worden er altijd heel wat zaken vastgesteld. Welke spanningen zitten er in je lichaam? Waar zitten de pijnlijke plaatsen en welke plekken zijn juist heel ongevoelig? Dit wordt allemaal meegenomen en achteraf gecommuniceerd. Voeding speelt een hele belangrijke rol in het functioneren van je lichaam en na een behandeling worden de voedingspatronen ook eens bekeken. Het is ook perfect mogelijk om advies te krijgen zonder voorafgaande behandeling. Meestal worden de twee gecombineerd maar het hoeft natuurlijk niet.  
granola zonder suiker
koekjes

Beslissen dat je iets anders wilt is het moeilijkst.

Gebruik de ervaring en kennis van Linda als hulpmiddel om bewuster te worden van wat jij binnenspeelt. Laat overtollige ballast los en zorg dat je lichaam krijgt wat het echt nodig heeft. Er bestaat ongelofelijk veel gezond, lekker voedsel dat zich misschien onder jouw radar bevindt en dat belastende voeding zou kunnen vervangen als je het maar wist. Aan de andere kant is er ook veel eten dat als gezond bestempeld wordt en jouw lichaam meer belast dan je zou vermoeden.

Soms gebeurt het ook dat men eigenlijk al veel weet van wat er gezond is maar de manier van klaarmaken blijft een probleem. In atelier Prayna kom je terecht bij een rijke bron van informatie en ervaring.

Het moeilijkste is beslissen dat je iets anders wilt maar als je tot zover doorgelezen hebt dan heb je die beslissing al genomen 🙂

 

'Gewicht doet er niet toe. Geluk is de maatstaaf om vrijheid mee te meten.'

Kom eens langs in atelier Prayna voor een gesprek en voedingsadvies.